Eilandhopper, een leuk en leerzaam initiatief

Met de Eilandhopper van de Stichting PUSH is een prachtig initiatief ontstaan voor m.n. de jeugd. Sportverenigingen zijn benaderd om zo het beweegaanbod te vergroten en resulteert in locaties waar je nu ook lekker actief aan de slag kunt gaan.  Ruim 60 locaties, allen met een duidelijke inslag doen mee met de Eilandhopper 2022 en dat allemaal op Voorne-Putten.’

De Eilandhopper is begin juli uitgedeeld aan alle kinderen op de basisscholen op Voorne-Putten, dat zijn er ruim 12.000! Door middel van activiteiten in de zomer kunnen de kinderen een stempel verdienen. Bij 10 stempels kunnen ze gebruik maken van een bonusactiviteit. 

Eerste Eilandhopper beker uitgereikt

Ook de Stichting Biberbunker doet hier graag aan mij, een tijdverdrijf voor de jeugd wordt zeker gewaardeerd. Namens de StB vinden wij het belangrijk om het educatieve element van onze objecten uit te dragen. Wat is er dan beter dit op een leuke. speelse en competitieve wijze te doen, waarbij de jeugd de historisch waarde van hun leefomgeving leert kennen. 
De Stichting Biberbunker heeft 2 bekers beschikbaar gesteld (speciaal laten maken) voor winnaars van de prijsvraag van Eilandhopper. Woensdag 20 juli is hiervan de eerste uitgereikt aan Thijs Stapperhoef. Thijs koppelde een bezoek en een interessante rondleiding aan deze uitreiking.  

Penningmeester Betsy Gouman overhandigt Thijs de eerste Eilanhopperbeker van de Biber

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *