Zoals jullie gehoord hebben, zijn we bezig om onze informatie voor de vrijwilligers in een e-learning te gaan weergeven, lekker vanachter computer, ipad of telefoon rustig even horen wat we vertellen en wat we laten zien.
Omdat dit in verschillende fases jullie zal worden meegegeven hebben we deze hieronder gezet.

Als eerste het algemene verhaal van de oorlog in Oostvoorne, hoe en waarom is deze stelling ontstaan en waarom juist hier.
Hierin vertellen we de gehele rode draad van de stelling om je voldoende kennis te geven voor de bezoekers. Gebruik dit in de vragen , maar ….
voor de verhalen die jezelf vertelt als gids verwijzen we naar de andere leer-documenten.
Dit verhaal kunnen jullie volgen met gebruik van onderstaande knop:

Als tweede leertraject is ons BUITENVERHAAL.
Leer deze goed en vertel dus niet meer dan wat hier verteld wordt. Omdat we met een Powerpoint (zie onder) straks een binnen verhaal gaan doen en dus een gestandaardiseerde volgorde willen aanhouden moeten er geen dingen dubbel verteld worden

Als derde leertraject ons BINNENVERHAAL-   de presentatie in het nieuwe jasje van 2023.
Leer deze goed en vertel je verhaal aan de hand van deze dia’s.
Bij elke dia staat de tekst zoals we die in de presentatie willen vertellen.

Dit betekent dat we “ALLEN” deze presentatie moeten gaan hanteren en geen andere presentaties meer gebruikt zullen worden

Als vierde leertraject onze RONDGANG in de bunker.
Hier krijgen jullie de informatie die we kunnen en mogen vertellen in de rondgang. Omdat niet elke keer dezelfde richting aangehouden wordt , zijn de sheets ook willekeurig. De volgorde in deze presentatie is die van :
Seeburgkamer–> ontvangstruimte –>  BB –> etc, etc