Over ons

DE STICHTING
Sinds 14 januari 2013 zijn wij een stichting, genaamd “de Stichting Biberbunker Oostvoorne”.

Jaarlijks draagt de Stichting zorg voor rondleidingen in de Biberbunker en de Stelling, gezamenlijk vormend de radarstelling Biber. Deze Stelling ligt in de duinen van Oostvoorne en bestond uit een groot aantal bouwwerken en bunkers. Deze laatste zijn allen nog aanwezig.

Sinds 2016 is er een actief beleid gevormd om meerdere bunkers begaanbaar te krijgen, dit mede dankzij subsidies van de Provincie Zuid-Holland, waarvoor wij hen enorm erkentelijk zijn.
Sterker nog, omdat we een geheel belangeloze organisatie zijn, die steunt op de hulp van diverse vrijwilligers, is ondersteuning in welke vorm dan ook (financieel, materieel), noodzakelijk.

Door het openmaken van deze bunkers en de samenwerking met het Zuid-Hollands Landschap kunnen we ook rondleidingen (Duin / Bunkertour) door de Stelling Biber verzorgen.

Vanzelfsprekend zijn externe betrokkenen, sponsors en “vrienden” een belangrijke factor en onmisbaar in het slagen van deze onderneming.
Voor sponsors en “vrienden” is het van belang te weten dat we een ANBI gerelateerde Stichting zijn. Ook daar kunt u als sponsor voordeel bij hebben.
Onze contactgegevens staan op deze website vermeld, daarnaast kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook-pagina.