Subsidies

Subsidies en fondsen

Nederlandse non-profit organisaties, waaronder stichtingen en verenigingen, hebben toegang tot een breed scala aan subsidieregelingen en fondsen. Op deze pagina leest u meer over de verschillende financieringsinstrumenten. Fondsen zijn zelfstandige organisaties die een deel van hun inkomsten schenken aan activiteiten die aansluiten bij hun fondsdoelstelling. Vaak dienen zij als vliegwiel voor innovatie of verstrekken zij een bijdrage voor duurzame doeleinden. De meeste fondsen verstrekken uitsluitend bijdrages aan non-profit organisaties met aansprekende projecten.

Onze Stichting is zo’n non-profit organisatie die slechts het maatschappelijk belang wilt dienen door vele vrijwilligersuren te steken in het historische verhaal op Voorne Putten, met name de periode WOII en de koude oorlog periode.

Wij kunnen dit niet alleen en naast de vele vrijwilligers zijn financiën nodig om te kunnen innoveren maar ook om onszelf te kunnen onderhouden.
Naast een zoektocht voor subsidies hopen wij ook dat bedrijven ons vinden, dit doen we door ons kenbaar te maken tijdens rondleidingen en in de publiciteit. Mocht u ons willen ondersteunen, neem vooral contact op naar de vele mogelijkheden die wij zien.