De lezing /ontvangst

Datum: 7 april 2024

Op 7 April zal de enige echte jeep en US Army in Europe specialist Johan Willaert een lezing houden over het meest veelzijdige voertuig uit de tweede wereldoorlog, de welbekende JEEP!

Het doel is om een gezellige middag te beleven met veel interactie met de aanwezigen en samen de passie voor dit mooie voertuig te delen. Tegelijkertijd gaan we veel leren over de oorsprong en techniek van de jeep evenals de ontwikkelen tijdens en na de tweede wereldoorlog. Het is geenszins een bijeenkomst van puristen maar bovenal enthousiastelingen. Ben je beginner of al toe aan je 7e restauratie, meldt je aan om onder het genot van een hapje en een drankje je vragen te stellen of rijke ervaringen uit te wisselen.

Cor Geluk heeft met de Stichting Biberbunker Oostvoorne een fantastische locatie aangeboden waar we graag gebruik van maken. (www.biberbunker.nl) Deze bunker uit 1943 is ruim en authentiek ingericht door vrijwilligers. Naast fantastische presentatie mogelijkheden zullen 2 vrijwilligers bereid zijn om rondleidingen te voorzien op waarmee de agenda voor deze middag prachtig gevuld is. Dus we hebben het begrip ‘regio Breda’ met plezier wat opgerekt.

Datum: 07 April 2024, aanwezig van af 13.00 uur, start middag om 13.30 uur

Met bijgaande pagina kan je boeken voor de bijeenkomst op 7 april 2024 waarbij je verteld wordt over een blijvende herinnering achtergelaten in Oostvoorne tijdens de oorlogsjaren.

Bent u geïnteresseerd en wilt u deze lezing graag bijwonen dan kunt u hieronder reserveren.