Voorbereidingsverhaal

Soms moeten we een beroep doen om mensen om mee te helpen tijdens de uitvoering van evenementen , soms omdat we te enthousiast bezig zijn geweest en aan de voorkant te weinig hebben gericht op logische punten.
Betekent dat we ook de organisatie van evenementen wat structureel inzetten, een werkgroep die de rode draad vastzet en een beroep doet, van de voorbereidingsfase op onze vrijwilligers (zelfs al zijn deze er niet op de dagen van het evenement.
Op zaterdag 17 februari bij ons zaterdag café hebben we het hierover gehad, uitgangspunt voor nu het eerst komende evenement op 4 en 5 mei.

Onderstaand schema is medegedeeld en besproken op het zaterdag cafe en bevat voor het 4/5 mei evenement 6 items.
Elk item zal, zoals we hebben afgesproken, één trekker krijgen die de voorbereiding van zijn item begeleidt. Hoe hij/zij dit doet is aan de persoon, denkende aan een paar bijeenkomsten om een draaiboek vast te zetten.

De trekkers zijn :

  1. ontvangst-- Jos Gouman
  2. Biber terrein -- Cor Geluk
  3. Eten en Drinken -- Beatrice Geluk
  4. Communicatie -- Christian v Bennekom
  5. Rondleidingen -- Edwin Langstraat
  6. Re-enactors -- Christiaan van Bennekom

Als voorbeeld in dit schema betekent dit dus niet als je bij "biber terrein" staat dat je op die dagen moet gaat opbouwen, het gaat nu over "wat is nodig, hoe gaan we het doen, wanneer gaan we het doen". Ofwel... nu is het meehelpen in een draaiboek om te zorgen dat we op 4 en 5 mei alles hebben klaar staan en de afspraken duidelijk zijn. Heb je aanvullende vragen of andere opmerkingen, richt je naar de 'trekker'
Mogelijk gebeurt dit nu dus met wat bij elkaar komen en afspraken maken.
Ofwel ... gewoon meedenken (NB: niet van belang als je er zelf op 4-5 mei niet bij kan zijn)

Het verzoek aan alle vrijwilligers: vul onderstaand formulier in en help mee naar 4-5 mei toe. We hebben veel mensen en ideeën nodig.